| Blog

Placerea de a picta pe numere

Pentru cei care au fost inzestrati cu talent, a transpune pe panza un vis este usor. Noua, celor mai putin talentati dar visatori, ne vine in ajutor un set de pictura pe numere. In acest kit pentru pictura avem tot ce ne trebuie: panza pe rama, culori, pensule si schita. Daca avem si rabdare e perfect! Si iata mesajul pe care l-am primit de la o doamna care a cumparat de la noi o pictura pe numere cu maci:

pictura pe numere maci comentariu

„Va trimit cu mare emotie rezultatul final al muncii mele…nu m-am putut opri din lucru, a iesit o capodopera. Va multumesc.a fost o experienta minunata, fetita inca lucreaza la tabloul cu tigri, cand va fi gata il voi trimite.”
Ligia Jurjut-Alba Iulia

Intr-adevar, tabloul este superb! Va spun un secret: doamna Ligia iubeste macii. Si aceasta se vede in fotografia pe care ne-a trimis-o! Nu-i asa?

Ne pare bine ca doamna Ligia s-a tinut de cuvant si ne-a trimis tabloul pictat de catre fetita dansei, o domnisoara foarte frumoasa si talentata.


„Revin cu acest mesaj, cu mare emotie va transmit rezultatul final…..fetita mea, in varsta de 8 anisori jumatate, a finalizat tabloul cu tigri. A iesit superb. Vreau sa va spun ca nu am pus un punctulet, a muncit singura.Va multumim inca o data, a fost o experienta de neuitat si cu siguranta, nu ne vom opri aici.”
Ligia Jurjut-Alba Iulia

„Azi am finalizat irișii. Îmi plac foarte
mult culorile, consistenta lor.
Am încercat și de la alte firme și nu am fost incantata.
O sa va trimit tot ce finalizez. Am găsit cea mai frumoasa ocupație. „
Laura Cioaca

„Prima pictura pe numere pe lemn. Nu este mai dificil de realizat decât cea pe pânză. Imi place mult. ” ne-a scris Laura Cioaca.

Multumim frumos!

Lucrarea cu nr.3 de la doamna Laura.
Multumim pentru poze si aprecieri!