• Login / Register Register
    • Cart
      0

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Carinart Production Systems SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1.Accesul la informatiile de pe site
Carinart Production Systems SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul cufarulcarinei.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Carinart Production Systems SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

2. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul.

3. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Carinart Production Systems SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza doar prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Carinart Production Systems SRL la adresa de e-mail [email protected]. In cazul in care achitarea se face in avans, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Carinart Production Systems SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

4. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

5. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul cufarulcarinei.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care le ofera.
Carinart Production Systems SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare sau orice alta forma de spam. Carinart Production Systems SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.