• Login / Register Register
  • Cart
   0

Livrare si Retur

Livrarea produselor

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza prin curier rapid, in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pe e-mail.

In cazul in care adresa de destinatie nu se afla in aria de acoperire (zonele standard de livrare) a firmei de curierat, costurile pentru kilometrii suplimentari vor fi calculate separat. Alternativ, puteti opta pentru ridicarea coletului din cea mai apropiata agentie a firmei de curierat partenere.

Plata pentru produsele comandate se va face ramburs la primirea coletului.

Returul produselor
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit;
  • Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii;
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Se accepta returul produselor doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.
Anularea comenzii

Clientul are dreptul sa notifice furnizorul printr-un e-mail la adresa [email protected] ca renunta la comanda, caz in care returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Restituirea banilor

Restituirea banilor se face prin virament intr-un cont bancar sau prin mandat postal, in termen de 15 zile lucratoare de la receptia returului.